Книжкова Хата 097-609-59-85, 099-640-03-70
Наприклад: Кінг...
укладач А. Діброва Кулінарна енциклопедія: 365 меню на кожен день

укладач А. Діброва

Кулінарна енциклопедія: 365 меню на кожен день

Глорія Трейд 2011 р. 384 ст. , палітурка: т
оцінок: 0
Продано, немає в наявності


65 грн.
Доставка:
   - Нова Пошта 1-3 дні (від 20 грн.)
   - Укрпошта 3-7 днів (від 14 грн.)

Оплата:
   - при отриманні
   - на карту Приватбанка

Чи замислювались ви колись над тим, скільки страв готуєте і скільки часу витрачаєте на вигадування і приготування нового меню? То не хочеться винаходити щось нове, то бракує часу, то немає під рукою кулінарної книги, то просто немає настрою.
«Кулінарна енциклопедія: 365 меню на кожен день» — і вам більше не потрібно думати, що приготувати. Найсмачніші, найкорисніші і, головне, різноманітні страви, приготовані за нашими рецептами, радуватимуть вас і ваших близьких цілий рік. Щодня — нові страви: сніданок, обід, вечеря, святкові рецепти.
Ця книга стане корисною абсолютно всім: і кулінарам-початківцям, і досвідченим кухарям. Будь-хто знайде для себе щось нове й цікаве.
Кожен рецепт супроводжується умовними позначеннями, що вказують час приготування, кількість порцій, на яку розрахована та або інша страва, її калорійність і рівень кулінарної складності, що значно відрізняє за зручністю цю книгу порівняно з іншими. Освоївши приготування нескладних страв, ви легко перейдете до складніших і більш вишуканих. Книга містить сучасні рецепти з використанням тих продуктів, які без зусиль можна придбати в магазинах і на ринках.
Розписуючи меню на кожен день протягом року, ми не забули і про свята: тут і Новий рік, і 8 Березня, і Пасха, і Різдво, і Масляна, і Яблучний Спас.
Придбавши цю книгу, ви завжди зможете здивувати своїх близьких різноманітними стравами і при цьому заощадити чимало часу.
ISBN: 978-617-536-128-3
Сучасна енциклопедія найвідоміших алкогольних і безалкогольних напоїв, приготовлених власноруч
Попова О.
39
Апетитне м'ясо
Саніна Ірина
20
Едим дома. Рецепты
Высоцкая Юлия
349
Английский бульдог
Хейнс Бейли С.
32
Кабаки и патиссоны
Составитель Елена Смаковец
14
Жартівливі коломийки.
Андрусяка М.
22
Торти
Саніна І.
42
Газдівські кавулі
Михайлищук Василь
23
Боксер
Джимов М.
25
Про еду. Про вино. Прованс
Белоцерковская Вероника
429
Сексуальные ключи здоровья
Сорока М.
10
Чарівна майстерня. Футболки. Креативний розпис.
Дерев’янко Г.
22
Смачні супчики та борщі
Альхабаш О.
14
Кулинарная книга лентяйки-3. Праздник по жизни
Донцова Дарья
68
Риба та морeпродукти
Авт.-укл. Л.О. Кратенко
25
Женское белье
45
Фриволите
Лин Мортон
89
Ляльки-обереги. Мотанки, домовички, ангели, віночки
Тарасова Ольга
79
Колли и шелти
Джимов М.
25
Покрокова кулінарія. Рибні страви
14
Энциклопедия продуктов. Баранина
399
Художественное проектирование интерьеров. Учебник
Устин В.
99
Татуировки. Самоучитель со стильными образцами и примерами
Ермакович Дарья
23
Сварочные работы. Электродуговая. Газовая. Холодная. Термитная. Контактная сварка
Подольский Юрий, сост.
62
Моментальные салаты. Быстро, просто, вкусно, полезно
Лазарева О.
25
Нитки. Тканина. Стрічки: Прикраси, сувеніри, іграшки
Саприкіна О. В., Юрчук С. І.
9
Сто анекдотів
Рябчук Микола
49
Атлас перспективных сортов плодовых и ягодных культур Украины
Копань
85
Страви світової кухн
Махальська О.
99
Справочник комнатных растений
Серикова Г.
35
Привіт, я народився!
75
Секс для занятых людей
Дабберли Эмили
139
Суши
Гордиевич Д.
208
Резчику по дереву. Практические советы
45
Системы полива сада, огорода, теплиц, парников своими руками
Составитель С. О. Ермакова
59
Электрика - 3-є изд.: быстрый монтаж, новые технологии, безопасная эксплуатация
Смирнова Л.
22
Сексуальные типы: Поиск идеального любовника (пер. Курчакова А.)
Береж Дж.М.
36
Карти гральні
7
Камасутра. Тантра
Феррара Гильермо
249
Перец, баклажаны...
8
Салати та закуски
120
Гипсокартон: арки, стены, потолки; монтаж, инструменты, технологии
Конева Л.
22
Флористика вокруг света
Юлия Фомина
98
Минимум калорий
Сост. А. Н. Киселева
109
Бисероплетение
Кейт Шуп Уэлш
74
Виски
Бортник Ольга
69
Водяное отопление индивидуальных домов
36
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий: Для предприятий общественного питания
Авт.-сост. : А. И. Здобнов, В. А. Цыганенко
149
Дыхательная гимнастика А. Н. Стрельниковой
Михаил Щетинин
19
Готуємо на грилі
Купер Віллі
159
Выжигание по дереву
Ращупкина Светлана
49
Токийский стиль
150
Ну, за все хорошее! Тосты. Поздравления. Пожелания
Лялина Н.
19
Инкубация яиц
Т. Ф. Плотникова, Е. Д. Причко
22
Деликатесы из мяса, рыбы и морепродуктов
Жукова Ирина
15
От голубцов до пирога. Блюда на пару
Суксисаван Орате
182
Показати ще...
Ваш кошик порожній